[NTG-context] ConTeXt 2007.01.12 problem

Hans Hagen pragma at wxs.nl
Sun Jan 14 19:56:18 CET 2007


Sanjoy Mahajan wrote:
>> that test should go into the test repos 
>>     
>
> I've committed it to the contexttest repo as
> tex/context/base/supp-mis.tex/test-001.tex
>
> By the way, in dvi mode the file fails unless "mpprocset:=0;" is put in the
> \startMPpositiongraphic.  Here's the error msg:
>
>   $ texexec --dvi --nonstopmode tex/context/base/supp-mis.tex/test-001.tex
>   // on "TeX run 2"
>   ...
>   [MP as EPS ./to-dvi-mpgraph.4000] [MP color conversion ./to-dvi-mpgraph.4000
>   ! Argument of \dodohandleMPcolor has an extra }.
>   <inserted text> 
> 		  \par 
>   <to be read again> 
> 		     }
>   \includeMPasEPS ...\the \!!heightb }\doinsertfile 
> 						    }\wd \scratchbox \!!widt..
>
> Taco had diagnosed this as due to ConTeXt not handling the new mpost
> procsets (hence the mpprocset := 0;).  Not sure why that lack doesn't
> hurt the run in pdf mode, but perhaps Taco or Hans understand the
> reson.  The test file that I committed does not have the mpprocset:=0,
> so it can be used to test for mpprocset handling in dvi mode.
>   
supp-,p ssays:

\def\dodohandleMPcolor#1 #2 #3setrgbcolor#4setrgbcolor*\\% old and maybe broken

so, it seems broken indeed; unless someone else solves it i may look at it on a cold winter night (if we ever get one here this year) 

Hans 


-----------------------------------------------------------------
                                          Hans Hagen | PRAGMA ADE
              Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
     tel: 038 477 53 69 | fax: 038 477 53 74 | www.pragma-ade.com
                                             | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------



More information about the ntg-context mailing list