[NTG-context] Luatex startup difficulties

Hans Hagen pragma at wxs.nl
Sat Dec 29 22:22:43 CET 2007


Willi Egger wrote:
> Hi Hans and Taco,
> 
> Luatex --version reveals:
> 
> This is build 915, created on 20071128T092554Z
> Compiled with libpng 1.2.15; using libpng 1.2.15
> Compiled with zlib 1.2.3; using zlib 1.2.3
> Compiled with xpdf version 3.01
> 
> Binaries where fetched from http://foundry.supelec.fr/projects/luatex/
> 
> This is LuaTeX, Version snapshot-0.20.2-2007121720 (Web2C 7.5.6) (beta)
> 
> I tried also to switch to the snapshot version from http:// 
> foundry.supelec.fr/projects/luatex/
> 
> This is luaTeX, Version 3.141592-snapshot-0.15.0-2007103113
> 
> This is build 762, created on 20070926T144212Z
> Compiled with libpng 1.2.15; using libpng 1.2.15
> Compiled with zlib 1.2.3; using zlib 1.2.3
> Compiled with xpdf version 3.01
> 
> I deleted the cache.
> After luatools --generate
> texexec --lua --make --all

taco and i need to look into it, somehow luatex behaves like an older 
version

> I get the same error:
> 
> ! LuaTeX error ...luatex/tex/texmf-local/tex/context/base/font- 
> def.lua:436: attempt to index field 'otf' (a nil value).

that's because you introduced an arror in font-otf.lua

Hans

-----------------------------------------------------------------
                                           Hans Hagen | PRAGMA ADE
               Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
      tel: 038 477 53 69 | fax: 038 477 53 74 | www.pragma-ade.com
                                              | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------


More information about the ntg-context mailing list