[NTG-context] A strange error I haven't been able to create a minimal for...

. software.list.1es9s at gmail.com
Tue Oct 14 17:41:27 CEST 2008


Hi,

I've been trying to create a minimal example for this most bizarre error, up
till now without success.

Nevertheless, I may be lucky someone has encountered a similar one. So I'll
ask anyway...

- project containing environments, product and components

- product with standardmakeup, frontmatter, bodymatter, backmatter

-  \startsectionblockenvironment[frontpart]                % contains ToC

            \setupheader[state=start]
   \stopsectionblockenvironment

- \setuphead[chapter][header=empty]  (1)

- for some bodyfonts (arial, verdana) and with line (1) in the code,
/placecontent
 and \completecontent (in the frontpart) generate a ToC with the 1st chapter
heading displayed
 twice, aka

Chapter 1 heading                              (2)
Chapter 1 heading
   Chapter 1 - Section 1 heading
   Chapter 1 - Section 2 heading
   etc...
Chapter 2 heading
   Chapter 2 - Section 1 heading
   Chapter 2 - Section 2 heading
   etc...
etc...

- leaving out header=empty in (1) displays the ToC correctly, i.e. line (2)
disappears in the ToC

- the contents in the bodypart displays correctly (chaper 1, chapter 2,
etc... ) whatever the bodyfont


Any clues ?

Best,
Alan

-- 
* texexec --lua foo
* ConTeXt  minimals ver: 2008.10.08 23:34 MKIV  fmt: 2008.10.13  int:
english/english
* Ubuntu 8.04 Hardy Heron
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20081014/12def535/attachment-0001.html 


More information about the ntg-context mailing list